VORMGEVING AAN UW TUIN


De tuin is de aankleding van uw woning en het verlengstuk van uw woonkamer, maar dan buiten!

Wij kunnen de natuur vlakbij brengen, uw huis "aankleden" door de tuin naar uw wensen vorm te geven.


Met kennis van en ervaring met vaste planten, struiken en bomen en diverse duurzame materialen zoals steen, hout, verlichting en bijvoorbeeld cortenstaal kunnen we uw tuin de juiste vorm en sfeer geven die bij u, uw woning en de omgeving past. 


Ook het verlengstuk van uw woonkamer maken we zo, dat uw volop in uw "buitenkamer" zittend van de vormgeving, sfeer en uiteraard de natuur kan genieten in eigen tuin.


Dit noemen wij de tuin vormgeven!
INSTANDHOUDING VAN UW TUIN

Een tuin vraagt altijd onderhoud.


Is tuinonderhoud niet uw hobby, of word het u teveel?Wilt u alleen het grove werk laten doen? Wij kunnen dit voor u verzorgen, zodat u volop van uw tuin kan genieten.


Elke plant heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Voor de optimale groei en bloei vraagt dit om gedegen plantenkennis.Wij hebben die kennis. We zorgen voor biodiversiteit in uw tuin, zodat u ook kan genieten van de vogels, vlinders en andere insecten.


We weten in welke grondsoort de plant het beste groeit, hoe en wanneer gesnoeid moet worden en welke bemesting er toegepast moet worden voor optimale groei en bloei.


Met onze vakkennis, ervaring en passie voor alles wat groeit en bloeit, kunnen we uw tuin vakkundig en met de juiste gereedschappen en machines in goede conditie houden en er verzorgd uit laten zien.


Dit noemen wij de tuin in standhouden!
unsplash